Mintaş Döviz

Döviz

Hakkımızda

Mintaş Döviz | Sakarya

Sakarya'da sektörünün lider markalarından biri olan Mintaş Döviz, Nahit Serbes tarafından kuruldu. Kaliteli hizmet anlayışı prensibiyle tercih edilen bir marka olmanın gururunu yaşayarak günden güne büyüdü.

Mintaş Döviz, Sakarya'da 2 döviz mağazası ile sektörde yerini almaktadır.

Misyonumuz & Vizyonumuz

Vizyonumuz ;

1995 'den beri müşteri memnuniyetini sürekli geliştirmeyi , kaliteyi , ekip çalışmasını ,sosyal sorumluluğu , profesyonel yönetim anlayışını , kurumsallığı , teknolojik gelişmelere uygunluğu ve paylaşımı esas alan bir anlayışla sektöründe lider bir kuruluş olmayı kendine vizyon edinmiştir.
 
Misyonumuz ;

Rekabetçi ve sürdürülebilir büyüme potansiyeli olan müşteri ve çalışanlarını değer katacak şekilde yönetmek.

Kalite Politikamız

Müşteri odaklı süreç yaklaşımımızın ve sürekli iyileştirme prensibimizin gereği olarak; müşterilerimizin değişen, gelişen ihtiyaç ve beklentilerini en üst seviyede sağlamak ve en iyi iş sonuçlarını elde edilebilmek için, tüm iş süreçlerinin çalışanların katılımı ile sürekli iyileştirilmesi, hızlı, etkin ve ekonomik çözümler üreterek, sürekli gelişmeyi ve ilerlemeyi sağlayabilen, etik değerlere saygılı, eğitimden asla taviz vermeyen, dünya üzerinde rekabet gücü yüksek olan bir firma kültürü oluşturmaktır.

Neden Mintaş Döviz

#

Hızlı İşlem

Mintaş Döviz ile işlemlerinizi ışık hızında yaptırın.

#

Güvenli Alışveriş

Mintaş Döviz ile işlemlerinizi güvenle ve rahat şekilde yapınız.

#

Uzman Personel

Uzman personel kadromuz ile sizlere daha iyi hizmet veriyoruz.

#

Bütün Dövizler

Mintaş Döviz ile işlemlerinizi ışık hızında yaptırın.